Niste registrirani. Kako biste se registrirali kliknite ovdje!
Unesite korisničko ime i lozinku kako biste se prijavili!
Korisničko ime:
Lozinka:
UVJETI KORIŠTENJA


Poštovani posjetitelju,

pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su uvjetima korištenja koji su navedeni na ovoj stranici. Daljnim korištenjem ove stranice smatrat će se da ste pristali na sve navedene uvjete.


Ukoliko se ne slažete sa nekim od uvjeta korištenja molimo Vas da prestanete sa korištenjem ove stranice!


Sve informacije dostupne na ovim internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, te se ne smiju koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim stranama.

Informacije koje su objavljene na ovim internet stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, ne jamči se točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim internet stranicama.

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na ovim internet stranicama.

Registracija
Posjetiteljima ovih stranica je omogućena besplatna registracija koja je obvezna u slučaju da posjetitelj želi koristiti mogućnost online kupovine ulaznica. Ukoliko posjetitelj ne želi koristiti mogućnost online kupovine, on ne treba prolaziti kroz proces registracije. Pri procesu registracije posjetitelj može unijeti osobne podatke o sebi. Osobni podaci nisu obvezni te se unose isključivo svojevoljno. Obvezni podaci u procesu registracije su korisničko ime, korisnička lozinka te e-mail adresa. Svi podaci se spremaju na sigurno spremište pri čemu se lozinka kriptira. Korisnik je obvezan svoju lozinku pohraniti na siguran način. Ustupanjem svoje korisničke lozinke, korisnik osobno odgovara za postupke osobe kojoj je ustupio svoju lozinku.
Registracijom korisnik odgovara za postupke koje proizlaze iz korištenja njegova korisničkog računa.

Kupnja karata online putem
Posjetiteljima stranica je omogućena kupovina ulaznica za događaje koji se odvijaju u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu. Kako bi iskoristili ovu mogućnost korisnici moraju proći proces registracije koji je besplatan. Registracijom korisnik daje do znanja da je pročitao ove uvjete korištenja te da pristaje na njih.

Preduvjeti nužni za online kupovinu ulaznica
Kako bi korisnik mogao kupiti ulaznice online putem nužno je da ispunjava sljedeće uvjete:
- da je prošao proces registracije te je uspješno prijavljen u svoj korisnički račun
- da posjeduje jednu od podržanih kartica koje omogućuju online plaćanje: American Express®, MasterCard® ili Visa.

Korisnik je dužan svoju narudžbu platiti u roku od 40 minuta od trenutka naručivanja. Ukoliko korisnik narudžbu ne plati u vremenu od 40 minuta od trenutka nastanka narudžbe, Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu njegovu narudžbu može otkazati.

U slučaju da korisnik plati narudžbu nakon isteka perioda od 40 minuta od trenutka nastanka narudžbe, a da je ta narudžba u međuvremenu otkazana od strane Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu korisnik neće moći podići ulaznice koje je pokušao naručiti. U tom slučaju korisnik ima pravo na povrat novaca koje može ostvariti kontaktiranjem blagajne Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu (radno vrijeme blagajne dostupno je na stranici sa kontakt podacima).

Korisnik može kreiranu narudžbu otkazati u bilo kojem trenutku prije trenutka plaćanja. U slučaju da korisnik želi odustati od svoje narudžbe nakon što je izvršio plaćanje, korisnik ne može ostvariti povrat novca.

Uspješnim izvršavanjem plaćanja korisnik dobiva jedinstveni broj narudžbe koji se sastoji od rednog broja narudžbe i kontrolnog broja. Korisnik je dužan znati ovaj broj prilikom preuzimanja ulaznica.

Načini plaćanja
Korisnik svoju narudžbu može platiti korištenjem jedne od podržanih kartica koje podržavaju online plaćanje: American Express, MasterCard ili Visa.


Proces plaćanja se vrši putem T-Com Pay Way sustava.

Preuzimanje ulaznica
Korisnik ulaznice koje je naručio online putem može preuzeti svaki dan u radno vrijeme blagajne (radno vrijeme blagajne je dostupno na kontakt stranici) a najkasnije pola sata prije početka događaja. Korisniku se naručene i plaćene ulaznice neće dostaviti već je dužan ulaznice podići osobno na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu.

Prilikom preuzimanja ulaznica korisnik mora znati ili imati zapisano jedinstveni broj narudžbe koji mu je bio prikazan nakon uspješno obavljenog plaćanja narudžbe. Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu nije dužno korisniku dati ulaznice koje je platio online putem ukoliko on ne zna jedinstveni broj narudžbe.

Korisnik svoj jedinstveni broj narudžbe može saznati u svakom trenutku prije početka događaja pristupom odgovarajućoj stranici unutar svog korisničkog računa.

U slučaju da korisnik ne preuzme svoje ulaznice prije početka događaja, Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu nije nužno korisniku dati ulaznice za događaj koji je prošao. Također, korisnik ne može ostvariti povrat novaca za nepreuzete ulaznice.

Uvjeti reklamacija
Korisnik u svakom trenutku prije nego što izvrši plaćanje narudžbe svoju narudžbu može otkazati. Korisnik narudžbu ne može otkazati nakon što je izvršio plaćanje te ne može ostvariti povrat novca. Ulaznice koje je korisnik kupio online putem mogu se podići najkasnije pol sata prije početka događaja. U slučaju da korisnik ne preuzme svoju narudžbu do tada Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu mu nije dužno izdati ulaznice.

Korisnik može ostvariti povrat novca u slučaju da je uspješno izvršio plaćanje svoje narudžbe no sama uspješnost plaćanja nije uspješno evidentirana na stranicama Hrvatskog narodnog kazališta (primjerice zbog nedostupnosti stranica Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu kao posljedica tehničkih problema) te zbog toga korisnik nije u mogućnosti dobiti ulaznice koje je naručio. Povrat novca korisnik može ostvariti kontaktiranjem blagajne Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu (radno vrijeme dostupno je na kontakt stranici).

Korisnik može ostvariti povrat novca u slučaju otkazivanja događaja za koji je naručio ulaznice. Povrat novca korisnik može ostvariti kontaktiranjem blagajne Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu (radno vrijeme dostupno je na kontakt stranici).

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Informacije o sigurnosti podržanih kartica su dostupni klikom na lagotipe:

Izjava o privatnosti
Hrvatsko narodno kazalište u Varadžinu se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hrvatsko narodnog kazališta u Varaždinu i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pohranjivanje podataka
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu prikuplja osnovne informacije o korisniku kao što su njegova IP adresa radi sigurnosnih razloga. Prikupljeni podaci se nikada neće ustupiti trećim stranama.

Osobni podaci korisnika se prikupljaju isključivo ukoliko korisnik sam odluči dati te podatke.

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu ne prikuplja podatke o kreditnoj kartici (broj kartice i kontrolni broj).

Sudjelovanje u marketinškim aktivnostima
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu daje mogućnost korisnicima da prilikom registracije odluče da ne žele sudjelovati u marketinškim aktivnostima. Korisnik u svakom trenutku unutar svog korisničkog računa može odlučiti da li želi ili ne želi sudjelovati u marketinškim aktivnostima.

O nama | Proizvodi i usluge | Uvjeti korištenja | Izjava o sigurnosti | Izjava o privatnosti
Načini plaćanja:
Sigurno online plaćanje: T-Com Pay Way
Izrada i održavanje: Ivan Džolan & Download.hr